Menü Bezárás

Az elmúlt évek közös munkájának folytatása érdekében kérem ismét támogatását. Világéletemben nehezen viseltem a törvénytelenséget, a korrupciót, a hamisságot. Képviselői munkám középpontjában pedig a baloldali értékek védelme, a szegény és kiszolgáltatott emberek érdekeinek képviselete állt. Ezért volt fontos számomra egészségügyi intézményeink fejlesztése, a közbiztonság javítása. A szociális bizottság elnökeként a legszegényebbek támogatásáért dolgoztam.

Amikor szavazunk, tudnunk kell: a Fidesz vezette Bosszúkoalíció hónapok óta önös érdekből betart a XV. kerületieknek. Akadályozzák, hogy forrásainkat az itt élők javára, gyermekeinkre, az értünk dolgozók megbecsülésére költsük.

Október 13-án mondjunk nemet a zsarolásra, adjuk vissza a XV. kerületet a XV. kerületieknek! A következő öt évben a Németh Angéla mellett álló szövetséggel:

A fővárossal közösen felújítjuk a panelépületeket, így valóban csökkentjük az ott élők rezsijét.

Kiépítjük a kerületi kártyarendszerhez kapcsolódó szociális boltok hálózatát.

Megújítjuk az újpalotai piacot, akadálymentesítjük annak környezetét.

Nem engedjük el az idősek, elesettek kezét, folytatjuk nekik szánt programjainkat.

Akadálymentesítjük és tovább zöldítjük a játszótereinket.

Kérem, ajánlásával támogassa jelöltségemet! Keressen augusztus 24. és szeptember 6. között az Újpalotai Vásárcsarnok előtt.  Jelentkezzen aktivistának vagy támogatónak a tothveronika53@gmail.com e-mail címen és a +36 30 585 4493 telefonszámon!