Menü Bezárás

Makai Ferenc vagyok, és Németh Angéla csapatának tagjaként kérem az Ön bizalmát. Több mint 20 éve lakom már a családommal a kerületben, ahol civil egyesületi vezetőként számos népszerű akcióval segítettem rászoruló gyerekeknek, családoknak, idős embereknek. Pingvin Pityu megszemélyesítőjeként pedig játékos előadás keretében tanítom a gyerekeket a környezet védelemre.

Amikor szavazunk, tudnunk kell: a Fidesz vezette Bosszúkoalíció hónapok óta önös érdekből betart a XV. kerületieknek. Akadályozzák, hogy forrásainkat az itt élők javára, gyermekeinkre, az értünk dolgozók megbecsülésére költsük.

Október 13-án mondjunk nemet a zsarolásra, adjuk vissza a XV. kerületet a XV. kerületieknek! A következő öt évben a Németh Angéla mellett álló szövetséggel:

Modern játszóteret építünk a Kőrakás parkban a meglévő helyén.

Folytatjuk az Árendás közben elindított parkfelújítást.

Edzőparkot és felnőtt-játszóteret alakítunk ki a fiataloknak.

Minél több csikktartós kukát telepítünk, hogy óvhassuk környezetünket.

Hetente utcafórumot tartunk, hogy megőrizzük a közvetlen kapcsolatot.

Kérem, ajánlásával támogassa jelöltségemet! Keressen augusztus 24. és szeptember 6. között az Újpalotai Vásárcsarnok előtt, a Nyitott Ajtó Újpalotai Együttműködési Iroda előtt, a Zsókavár utcai buszmegállónál.  Jelentkezzen aktivistának vagy támogatónak a othet-egyesulet@hotmail.com e-mail címen és a +36 30 991 4405 telefonszámon!