Menü Bezárás

Palocsai Béla vagyok, és Németh Angéla csapatának tagjaként kérem az Ön bizalmát. Tíz éve élek párommal – akinek a családja az elsők között költözött Újpalotára – és két gyermekemmel a kerületben. Bízom abban, hogy unokáim is itt nőnek majd fel. 2018-tól irányítom a Momentum alapszervezetét. Azért dolgozom, hogy egy szabad, szolidáris országban nőhessenek fel a gyerekeink. Mi dönthessünk a bennünket érintő kérdésekről, ne felülről irányított pártkatonák szolgálják ki a Fidesz gazdasági érdekeit.

Amikor szavazunk, tudnunk kell: a Fidesz vezette Bosszúkoalíció hónapok óta önös érdekből betart a XV. kerületieknek. Akadályozzák, hogy forrásainkat az itt élők javára, gyermekeinkre, az értünk dolgozók megbecsülésére költsük.

Október 13-án mondjunk nemet a zsarolásra, adjuk vissza a XV. kerületet a XV. kerületieknek! A következő öt évben a Németh Angéla mellett álló szövetséggel:

Köztéri vécéket építünk a játszótereink mellé.

Közösségi pavilonokat építünk.

Közösségi kerteket hozunk létre.

Új utcai bútorokkal, szabadtéri edzőtermekkel tesszük élhetőbbé a tereinket.

Új parkolókat alakítunk ki a Zsókavár utca mentén.

Kérem, ajánlásával támogassa jelöltségemet! Keressen augusztus 24. és szeptember 6. között az Újpalotai Fő téren.  Jelentkezzen aktivistának vagy támogatónak a palocsai.bela@momentum.hu e-mail címen és a +36 70 673 8199 telefonszámon!