Menü Bezárás

Az elmúlt évek közös munkájának folytatása érdekében kérem ismét támogatását. Hosszú évtizedek óta szolgálom a kerületet képviselőként, most pedig alpolgármesterként is. A cél mindig ugyanaz: a baloldali értékek mentén nyugodtan és biztonságban élni és fejlődni. Ezen az úton néhány építőkövet magam is leraktam, hiszen számos – többek közt az első integrált – játszótér az én támogatásommal épült meg, de büszke lehetek a Nyírpalota út 1-21. mögötti kézilabdapályára és közösségi kertre, valamint az új parkolóhelyekre is.

Amikor szavazunk, tudnunk kell: a Fidesz vezette Bosszúkoalíció hónapok óta önös érdekből betart a XV. kerületieknek. Akadályozzák, hogy forrásainkat az itt élők javára, gyermekeinkre, az értünk dolgozók megbecsülésére költsük.

Október 13-án mondjunk nemet a zsarolásra, adjuk vissza a XV. kerületet a XV. kerületieknek! A következő öt évben a Németh Angéla mellett álló szövetséggel:

Felújítjuk a Drégelyvár u. 25-43. mögötti parkot és játszóteret.

Kosárlabdapályát építünk a Nyírpalota út 1-21. mögött.

Folytatjuk a Késmárk liget rekonstrukcióját.

Újabb parkolókat alakítunk ki a Páskom parkban.

További járdaszakaszokat újítunk fel, és térfigyelő kamerákat telepítünk.

Kérem, ajánlásával támogassa jelöltségemet! Keressen augusztus 24. és szeptember 6. között a Molnár Viktor utca és Drégelyvár utca sarkán.  Jelentkezzen aktivistának vagy támogatónak a t.imre65@gmail.com e-mail címen és a +36 30 984 3118 telefonszámon!