Menü Bezárás

A közös munka folytatása érdekében, az elmúlt kilenc év egyik legaktívabb képviselőjeként kérem támogatását. Javaslatomra lakásbérleti pályázatot indítottunk fiatal családoknak; vállalkozásfejlesztési koncepciót alkottunk; komposztálási programot indítottunk a kertes házas övezetekben; nyilvánosvécé-programba kezdtünk, és fejlesztettük kerületi kis tereinket. Ez csak néhány a fontos eredmények közül.

Amikor szavazunk, tudnunk kell: a Fidesz vezette Bosszúkoalíció hónapok óta önös érdekből betart a XV. kerületieknek. Akadályozzák, hogy forrásainkat az itt élők javára, gyermekeink táboraira, az értünk dolgozók megbecsülésére költsük.

Október 13-án mondjunk nemet a zsarolásra, adjuk vissza a XV. kerületet a XV. kerületieknek! A következő öt évben a Németh Angéla mellett álló szövetséggel:

Új óvodát építünk Rákospalotán.

Rendezzük a Kossuth utcai és a Sződliget utcai rendelők helyzetét.

Az igényekhez igazodva rendbe tesszük a parkolási lehetőségeket.

Rendezetté tesszük a villamos-végállomás környékét, ahova nyilvános illemhelyet is telepítünk.

Kérem, ajánlásával támogassa jelöltségemet! Keressen augusztus 24. és szeptember 6. között a Fő út és Kossuth utca sarkán, a Kossuth utcai COOP előtt.  Jelentkezzen aktivistának vagy támogatónak a laszloszilvagyi@gmail.com e-mail címen és a +36 30 768 0993 telefonszámon!

Eddigi és jövendőbeli munkámat ezen az oldalon követheti: szilvagyilaszlo.blog.hu