Menü Bezárás

Az elmúlt évek közös munkájának folytatása érdekében kérem támogatását. Képviselői ténykedésem egészségügyi intézményeink fejlesztését, a közbiztonság javítását, önkormányzati ingatlanjaink hasznosítását célozta. A pénzügyi bizottság elnökeként pedig költségvetésünk és a nyílt, átlátható közbeszerzések érdekében dolgoztam.

Amikor szavazunk, tudnunk kell: a Fidesz vezette Bosszúkoalíció hónapok óta önös érdekből betart a XV. kerületieknek. Akadályozzák, hogy forrásainkat az itt élők javára, gyermekeink táboraira, az értünk dolgozók megbecsülésére költsük.

Október 13-án mondjunk nemet a zsarolásra, adjuk vissza a XV. kerületet a XV. kerületieknek! A következő öt évben a Németh Angéla mellett álló szövetséggel:

Megnyugtatóan rendezzük a Deák utcai rendelő sorsát.

Fokozzuk a harcot az illegális szemetelés ellen.

Felújítjuk a Karácsony Benő parkot.

Rendezzük a Pázmány Péter utca vasút felőli oldalát.

Kérem, ajánlásával támogassa jelöltségemet! Keressen augusztus 24. és szeptember 6. között a Bocskai utcai buszmegállónál, a Hubay Jenő téren, a Magyarok Nagyasszonya-templom környékén.  Jelentkezzen aktivistának vagy támogatónak a bodomiklos@gmail.com e-mail címen és a +36 70 382 6160 telefonszámon!