Menü Bezárás

Deschelák Károly vagyok, és Németh Angéla csapatának tagjaként kérem az Ön bizalmát. 48 éves vagyok, egy gyermek édesapja, és 26 éve élek a körzetben. Munkám már régóta a közélethez köt, országos és önkormányzati szinten is. Itt élőként támogatója és egyik kezdeményezője voltam a lakó-pihenő övezet kialakításának, valamint a forgalmi rend megváltoztatásának.

Amikor szavazunk, tudnunk kell: a Fidesz vezette Bosszúkoalíció hónapok óta önös érdekből betart a XV. kerületieknek. Akadályozzák, hogy forrásainkat az itt élők javára, gyermekeink táboraira, az értünk dolgozók megbecsülésére költsük.

Október 13-án mondjunk nemet a zsarolásra, adjuk vissza a XV. kerületet a XV. kerületieknek! A következő öt évben a Németh Angéla mellett álló szövetséggel:

Szülő- és nagyszülőbarát, a gyerekeknek mezítlábas játszóteret alakítunk ki a Baksay Sándor utcában.

Rendbe tesszük a Kozák teret.

Biztonságosabbá tesszük a Régi Fóti úti kijelölt gyalogátkelőhelyet.

Újabb térfigyelő kamerákkal növeljük a biztonságot.

Parlagfűmentessé tesszük a körzetet.

Kérem, ajánlásával támogassa jelöltségemet! Keressen augusztus 24. és szeptember 6. között a Kossuth utcai COOP Áruháznál, a Rákos úti Rendelőintézet környékén.  Jelentkezzen aktivistának vagy támogatónak a desi.karoly@gmail.com e-mail címen és a +36 30 571 4121 telefonszámon!