Menü Bezárás

Farkas Edit vagyok, és Németh Angéla csapatának tagjaként kérem az Ön bizalmát. Több mint 45 éve, kisgyermekkorom óta a XV. kerületben élek, két gyermek édesanyja vagyok. Évtizedek óta a bankszakmában dolgozom. Civilként a mások segítése motivál: rendszeresen veszek részt adománygyűjtésben a nagycsaládosok, fogyatékkal élők számára és az ételosztásokon.

Amikor szavazunk, tudnunk kell: a Fidesz vezette Bosszúkoalíció hónapok óta önös érdekből betart a XV. kerületieknek. Akadályozzák, hogy forrásainkat az itt élők javára, gyermekeink táboraira, az értünk dolgozók megbecsülésére költsük.

Október 13-án mondjunk nemet a zsarolásra, adjuk vissza a XV. kerületet a XV. kerületieknek! A következő öt évben a Németh Angéla mellett álló szövetséggel:

Fedett, sorszámhúzó automatával bővített külső betegvárót építünk a Rákos úti rendelőintézetnél, valamint bővítjük a parkolót is.

A vasút mentén zajvédő falat és P+R parkolókat építünk, kerékpártárolót létesítünk.

Új kutyafuttatót építünk, és több, zacskókkal ellátott kutyapiszokgyűjtőt létesítünk a körzetben.

Újabb szemétgyűjtőkkel, kamerás megfigyelő rendszerrel kézbe vesszük a Rákos út és a körzet tisztaságát.

Időseket segítő, támogató szolgáltatásokat indítunk.

Kérem, ajánlásával támogassa jelöltségemet! Keressen augusztus 24. és szeptember 6. között a Wesselényi utcai piacnál, a Rákos úti Rendelőintézet környékén, az Istvántelek vasúti megállónál. Jelentkezzen aktivistának vagy támogatónak a feditke16@gmail.com e-mail címen és a +36 20 623 7129 telefonszámon!