Menü Bezárás

Az elmúlt évek közös munkájának folytatása érdekében kérem támogatását. Képviselőségem ideje alatt teljesen felújítottuk a Mozdonyvezető óvodát, és részlegesen felújítottuk az Aulich óvodát. A Mozdonyvezető utcai fekvőrendőrrel, a Szent Korona útja és a MÁV-telep új parkolóhelyeivel javítottunk a környék közlekedésén.

Amikor szavazunk, tudnunk kell: a Fidesz vezette Bosszúkoalíció hónapok óta önös érdekből betart a XV. kerületieknek. Akadályozzák, hogy forrásainkat az itt élők javára, gyermekeink táboraira, az értünk dolgozók megbecsülésére költsük.

Október 13-án mondjunk nemet a zsarolásra, adjuk vissza a XV. kerületet a XV. kerületieknek! A következő öt évben a Németh Angéla mellett álló szövetséggel:

Felújítjuk a Mozdonyvezető utcai óvoda melletti játszóteret.

A Kazán utca és Szent Korona útja közti játszótér fejlesztése során fitneszparkot alakítunk ki, és rendbe hozzuk a focigrundot.

Megoldjuk a Kazán utca, Alkotmány utca, Szent Korona útja határolta terület esővíz-elvezetését.

Felújítjuk a Bercsényi utcát, és további 30-as övezeteket alakítunk ki.

Megépítjük a M3-as melletti zajvédő falat.

Kérem, ajánlásával támogassa jelöltségemet! Keressen augusztus 24. és szeptember 6. között a Wesselényi utcai piacnál, a Mézeskalács téri Spar áruháznál.  Jelentkezzen aktivistának vagy támogatónak a legard.krisztian@gmail.com e-mail címen és a +36 30 540 6393 telefonszámon!