Menü Bezárás

Gyurkó Dániel vagyok, és Németh Angéla csapatának tagjaként kérem az Ön bizalmát. Születésem óta, 21 éve élek Pestújhelyen, már szüleim is itt nőttek fel. Végzettségem rendszergazda, jelenleg politológiát hallgatok. Az elmúlt években számos fővárosi civil kezdeményezésnek voltam aktív résztvevője: adományt gyűjtöttem, gyerekrendezvényt szerveztem, ételosztáson segítettem.

Amikor szavazunk, tudnunk kell: a Fidesz vezette Bosszúkoalíció hónapok óta önös érdekből betart a XV. kerületieknek. Akadályozzák, hogy forrásainkat az itt élők javára, gyermekeink táboraira, az értünk dolgozók megbecsülésére költsük.

Október 13-án mondjunk nemet a zsarolásra, adjuk vissza a XV. kerületet a XV. kerületieknek! A következő öt évben a Németh Angéla mellett álló szövetséggel:

Egy megújuló épületben, annak környezetében új és zöld közösségi teret hozunk létre Pestújhely számára.

Utcabútorokkal, fásítással és virágosítással fejlesztjük a Karatna teret.

Rendezzük a Sztárai Mihály teret, és felújítjuk az Emlék teret.

A főváros helyett rendbe hozzuk a körzet buszmegállóit.

Új utcai szemeteseket helyezünk ki, és nyilvános illemhelyet létesítünk a körzetben.

Kérem, ajánlásával támogassa jelöltségemet! Keressen augusztus 24. és szeptember 6. között a Kolozsvár utcai Piacon, a Molnár Viktor utca és Drégelyvár utca sarkán.  Jelentkezzen aktivistának vagy támogatónak a gyurko.daniel@momentum.hu e-mail címen és a +36 30 296 6139 telefonszámon!