Menü Bezárás

Az elmúlt évek közös munkájával kormánypárti ellenszélben is sikerült megtartani a kerületet, megakadályozni a közpénzek elhordását. A nyugodt és biztonságos folytatáshoz kérem most ismét a támogatását. Eddigi képviselői munkám középpontjában a rendezett, élhető kerület állt. Ezt szolgálta 66 pontos köztisztasági programom és a Parkőrség felélesztése is, ám sok még a feladat a közrend, a közbiztonság terén.

Amikor szavazunk, tudnunk kell: a Fidesz vezette Bosszúkoalíció hónapok óta önös érdekből betart a XV. kerületieknek. Akadályozzák, hogy forrásainkat az itt élők javára, gyermekeinkre, az értünk dolgozók megbecsülésére költsük.

Október 13-án mondjunk nemet a zsarolásra, adjuk vissza a XV. kerületet a XV. kerületieknek! A következő öt évben a Németh Angéla mellett álló szövetséggel:

Rendbe tesszük a Pattogós utcai iskola és a Kikötő Ifjúsági Sziget környezetét.

A park új utcabútorokat, nyilvános vécéket, kutyafuttatókat kap.

Eltűnnek a „sötét foltok”, mert azokat is közterületi lámpák világítják meg.

A Parkőrség folyamatosan jelen lesz a területen.

Bevezetjük a közterületi környezetterhelési pontrendszert, azaz az alkoholárusító helyek értékelését.

Kérem, ajánlásával támogassa jelöltségemet! Keressen augusztus 24. és szeptember 6. között a Nyitott Ajtó Újpalotai Együttműködési Iroda előtt, a Nádastó parkban.  Jelentkezzen aktivistának vagy támogatónak a sandor@vekas.hu e-mail címen és a +36 30 964 2452 telefonszámon!